Tjänster

Vi erbjuder målerijobb både inomhus och utomhus i Västerås och dess närområden, alltid med fri offert. Om du vill utnyttja ROT-avdrag drar vi hela skatteavdraget direkt på fakturan.

Vi arbetar främst med produkter från Nordsjö idé och design (Hilmers färgbod) men vi kompletterar med diverse produkter från Caparol färg , Öbergs färghus (Colorama) och  Happy homes (Runes färger).

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är intresserad av våra tjänster.

Inomhus

Låt oss fräscha till dina rum och ge väggar, tak, golv och övrig inredning nytt liv. Ett nymålat hem eller en nymålad lokal ger ett snyggt och trivsamt intryck.Vi erbjuder inte bara målning utan kan också genomföra diverse underbehandlingar samt hänga tapeter  eller upphängning av tapeter. Det är du som kund som står i fokus och tillsammans har vi en dialog om allt från färgval till slutfinish.

Anlita oss och få värdefull tid över till annat. Vi håller oss inom den utlovade tidsramen och levererar alltid hög kvalitet rakt igenom. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Låter det intressant? Du är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

utomhus

Vi står redo att hjälpa dig med alla dina utomhusprojekt - fasader, fönster, staket, dörrar eller balkongen. Du talar om dina önskemål och vi målar. På Oxens målarfirma är vi kunniga och vet vikten av det grundliga förarbete som krävs vid en utomhusmålning. Du kan alltid känna dig trygg i att vi genomför jobben på bästa sätt. Målet är alltid att leverera ett hållbart resultat utifrån din vision.

När det är en fasad som ska målas börjar vi med en besiktning för att kunna ge dig råd och tips. Tack vare vår långa erfarenhet vet vi vad som fungerar och vad som krävs för ett bra resultat. 

Vi tar också hänsyn till husets skick,vilken färg det målats med tidigare och hur det ser ut i närområdet och husets utformning. Tveka inte att höra av dig så kan vi förklara närmare.

bostadsrättsföreningar

Hos Oxens målarfirma har vi lång erfarenhet av att arbeta med bostadsrättföreningar och erbjuder en helhetslösning för hela fastigheter. Vi är väl medvetna om att dessa ytor utsätts för ett väldigt stort slitage och behöver hanteras därefter. Det är dina önskemål och krav som vi arbetar utifrån.

Tillsammans med oss investerar du i framtiden genom att skapa en trivsam boendemiljö som höjer värdet på fastigheten. Vi ser gärna ett långsiktigt samarbete där vi står för det kontinuerliga underhållet av samtliga utrymmen. Kontakta oss så berättar vi mer.

Följ oss gärna i sociala medier.